4. toukokuuta 2010

Kokeilussa Jutan Dieetti Päivä 1


Koko kevään ajan julkkisnainen Jutta Gustafsberg on näkynyt ja kuulunut mediassa. Hän teki omasta BodyFitness-kisaan valmistautumisestaan koko kansan tapahtuman. Itse seurailin hänen touhujaan ja aatoksiaan gojuttago-blogista. Joulun jälkeen Jutta aloitti 20 viikkoa kestävän kisadieetin, ja samalla saimme seurata hänen kiristelytreenejään. Kisat käytiin huhtikuun lopulla ja voittohan siitä sitten Jutalle tuli. Hän päätti jatkaa kisailua EM-mittelöissä toukokuussa, joten dieetti se vaan jatkuu SM-voitosta huolimatta.

Nyt me Jutan kanssaeläjät saamme olla hänen kanssaan yhtäaikaa dieetillä, wau :) heh, tää on kyllä niin hauska juttu, että... Voi olla että jossain vaiheessa hauskuus muuttuu itkuksi, sillä tässä dieetissä on tosi kyseessä. Nälkä on ollut jo tämän ekan päivän aikana kova, mutta kyllä tätä nyt ainakin viikko pitää kokeilla. Saapa nähdä, kuinka jalka nousee BodyStepissä ja BodyCombatissa, kun hiilarit on pistetty kortille! :-o Raportoin tänne, miten homma sujuu.

Kuva: gojuttago.com

Dieetti Päivä 2

2 kommenttia:

  1. Mä jo etsiskelin tätä Jutan blogista ja josain vaiheessa huomasin että tämähän on vuodelta 2010 :D Eli se on siirretty Fitfarmin alle ja nykyään tästä pitää maksaa...höh :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se! Mä kyllä muistan aika tarkkaan nuo ruoka-aineet ja määrät edelleen... :)

      Poista