23. tammikuuta 2010

Julkkistreenarien Jumppaliikkeitä Videoklipeillä

Ilmaista jumppaa Madonnan jumppamaikan ohjauksessa. Kiinnostaako?


Tracy Anderson pitää Madonnan ja Gwyneth Paltrow’n hoikat mutta lihaksikkaat kehot kuosissa . Hän näyttää tällä videoklipillä joitakin jumppaliikkeitä takamuksen, reisien, vatsan ja käsivarsien treenaamiseen. Toistoja saa tehdä vapaasti kymmeniä… mitä enemmän, sen tehokkaampaa.
Tracyn mattojumppa The Tracy Anderson Method - Mat Workout [DVD] [2009] ja cardiojumppa Madonna & Gwyneths Personal Trainer The Tracy Anderson Method Dance Cardio Workout [DVD] [2008] ovat myynnissä Britti-Amazonissa. Omalla ostoslistallani Tracyn mattojumppa on tällä hetkellä prioriteetti ykkösenä. Arvostelua voi odotella kevään aikana Jumppaa!-blogiin.

Mallivartalojen trimmausta


Heidi Klumin ja muiden Victoria’s Secret -enkeleiden kuntovalmentaja David Kirsch on kovassa huudossa mallien keskuudessa. Hän julkaisee YouTubessa Supermodelbody-nimistä jumppasarjaa. Klippien lopussa on tarkat ohjeet toistomääristä ja siitä, mihin liikkeissä tulee kiinnittää huomiota.
David Kirschin jumppa-DVD:itä kuten David Kirsch's Sound Mind Sound Body - Ultimate Fitness Boot Camp [DVD] voi ostaa Brittien Amazonista.

Katso Supermodelbodyn kaikki osat YouTubessa.

5 kommenttia:

 1. Innoistuin todella paljon Tracy Andersonin treenifilosofiasta, joten odotan innolla dvd:n arviota! Olen tottunut treenaamaan isoilla painoilla, mutta niin vaan nuo videokatkelman liikkeet saivat lihakset tutisemaan nopeasti.

  VastaaPoista
 2. Moi ja kiitos kommentistasi! Mahtava kuulla, että lihaksesi alkoivat tutista ;-) Tracyn treenaustapa tosiaan taitaa erota dramaattisesti painoharjoittelusta. Sanoisin, että eri juttuja on ihan hyvä kokeilla. Vain kokeilemalla voi löytää jotain uutta ja kiinnostavaa.

  DVD ei ole vielä tilattuna, mutta varmasti tässä kuukauden-parin sisällä pääsen Tracyn kanssa jumppailemaan ja arvioimaan DVD:n antia.

  VastaaPoista
 3. Näissähän pätee hyvä sääntö eli monipuolisuus tuo parhaat tulokset :). Kovilla painoilla on paikkansa, mutta myös toisenlaisella treenillä.

  VastaaPoista
 4. Hyvin sanottu, CanBFit :) olen täysin samaa mieltä.

  VastaaPoista
 5. Tracyn jumppa on jo tilauksessa. Arvostelu tulossa viikon - parin sisällä!

  VastaaPoista